Kontakt os

Du kan anvende en af nedenstående indgange for at kontakte os, afhængigt af hvad din henvendelse drejer sig om.

Generelt & salg

hej@priverv.dk
+45 71 99 18 16
Chat med os

Bogholderi
bogholderi@priverv.dk

Lager og logistik
logistik@priverv.dk

For pressen
presse@priverv.dk

Vi bestræber os på at besvare e-mails indenfor 24 timer. Vores telefontider er alle hverdage, mellem kl. 9.00 og 17.00.

Driftsinfo

Herunder kan du orientere dig om aktuelle driftsforstyrrelser.

Priverv.dk

Normal drift

SmartMTU.dk

Normal drift

Indhent.dk

Normal drift

Pejler.dk

Normal drift

Jubilæum

I anledning af vores 10 års jubilæum giver vi -10% rabat på udvikling af hjemmesider, webshops og webløsninger.

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne.

Se vores ydelser
Kontakt os

Kontakt os

hej@priverv.dk
+45 71 99 18 16
Chat med os

IT-support

Vi tilbyder fast- og AdHoc-support, både fysisk på lokationen og telefonisk på distancen.

Vi leverer IT-support til virksomheder

Priverv er en pålidelig og erfaren leverandør af IT-support til virksomheder, som med et dygtigt og dedikeret team af teknikere er klar til at hjælpe jer, med alle de IT-behov og udfordringer i måtte opleve.

Vores primære fokus er at sikre, at jeres virksomheds IT-systemer fungerer, og er stabile og effektive. Vi tilbyder derudover en række services, der dækker alt fra brugersupportering og netværksadministrering, til håndtering af it-sikkerhed, GDPR og databeskyttelse. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres specifikke behov og arbejde mod, at vi leverer den bedst mulige service på markedet.

Hvad er IT-support?

IT-support er en service, hvor en ekstern eller intern tekniker eller i vores tilfælde, et team af teknikere, hjælper jeres virksomhed med at løse problemer og udfordringer relateret til deres IT-systemer og software. Det kan inkludere alt fra support til jeres medarbejdere, server- og netværksadministration, håndtering af IT-sikkerhed, optimering af databeskyttelse og meget, meget, mere.

Ved at have fast eller AdHoc IT-support kan en virksomhed være sikre på, at supporten er lige ved hånden hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer med systemerne. Det kan hjælpe med at minimere nedetid, forhindre IT-relaterede sikkerhedstrusler, og give brugerne adgang til professionel hjælp, når det er nødvendigt. Det kan også hjælpe med at øge effektiviteten og produktiviteten i virksomheden.

Fordele ved at vælge os

En af fordelene ved at vælge Priverv som leverandør af IT-support er vores fleksibilitet. Vi tilbyder både faste abonnementer og engangsopgaver (AdHoc), så i kan vælge den service, der passer bedst til jeres virksomhed. Derudover værdsætter vi også vores kunders tid, og sørger derfor for at løse problemerne hurtigst muligt, så i kan fokusere på deres kerneforretninger. Ved at have Priverv som jeres IT-partner kan i stole på, at jeres IT-miljø er i gode hænder, og i kan fokusere på at drive jeres virksomhed fremad.

Prismodeller

Vi er hos Priverv kendt for vores særligt konkurrencedygtige priser. Vi tror på, at IT-support skal være tilgængeligt for alle virksomheder, uanset størrelse eller budget, for udfordringerne er jo de samme. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, så i kan få den IT-support, i har brug for, uden at det koster en formue.

 • Erfaring

  Vi har siden 2018 leveret IT-support til danske virksomheder.

 • Brugersupport

  Vi har stor erfaring med at yde support til brugere af Windows-operativsystemer, hvilket inkluderer installation, konfiguration, troubleshooting og vedligeholdelse.

  Få en særlig rabat på IT-support med brugersupport, hvis virksomheden er større end 50 medarbejdere.

 • Kvalitet

  Vi stræber efter at levere høj kvalitet, samt hurtig og effektiv løsning af problemerne. Vores teknikere er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os
{ "page_title": "IT-support for virksomheder", "page_description": "Vi tilbyder fast- og AdHoc-support, både fysisk på lokationen og telefonisk på distancen." } { "page_title": "Vores ydelser" }